melodifestivalen

MIN ÅSIKT!
ville bara säga att jag inte tycker om melodifestivlen, för melodifestivalen reprensenterar väl schlager? eller har jag helt fel?! inte för att jag gillar schlager, tycker d är dåligare än dansband till och med. nu är d lixom opera, dansband, rapp och andra låtar. sen äre dåligt att dom har 1000 olika melodifestivaler bara i sverige, i olika städer.
d kan vara bra låtar ibland, men tycker d verkade bättre förr. bra mycket coolare låtar! ^^
tycker då att bara next 3 och star pilot var hyfsade bra, sen tyckte ja att d var nån sångerska -minns inte namnet- som hade super bra sångröst! :p

orkade inte kolla klart på dåliga-melodifestivalen så jag gick upp och satt mig vid eriks data, pappa satt vid våran så jag fick sitta vid eriks. så nu sitter jag här, dricker päroncider, käkar lite godis, lyssnar på bob marley och kollar runt lite på bdb. :) ska snart gå och lägga mig för jag är så trött, men först ska mamma hälla dropp i örat på mig.

pusshejs och godnatt! (;

lördag

heeeejsan!
idag vaknade jag vid halv 10, satt på  tv;n som vanligt dårå. ^^ sen smsade jag te cilla och sa att jag orkade vara idag för ja hade så otroligt ont i örat, sen var ja supertrött me. efter d gick jag och badade, varmt och skönt! :D sen skulle mamma hälla i dropp i örat på mig, fick ligga ner i 10 min så d inte skulle rinna ur, men d gör d ändå!
sen kollade jag på en super rolig film without a paddle, som snyggingen dax shepard är me i. :p

den  var superbra, rekomenderar den! :D

nu sitter jag här och har d ganska tråkigt. ska nog gå ner och käka snart, vet ej vad d blir te middag. efter d blire melodifestivalen om d är några bra me! :p annars ska jag nog spendera resten av dagen framför tv;n me ett glas päronsidercider och chips, sen blir d sova. :)

dagens skämt;

-Vad heter du lille vän?
- Tom.
- Är det efter pappa?
- Nej, efter hans plånbok.
pusshejs! (;

fredag -stan-

tjaaa!
tänkte rabla upp lite snabbt vad jag gjorde i onsdags, igår och idag. :p
i onsdags vare först skola och sen träning. YEEEES! äntligen var vi på grus, fast planen sög för den var super isig och hal. ^^ menmen, skönt att vara på grus ist för inne hela tiden. :) kände inte av örat så himla mycket under träningen, men när jag kom hem fick jag däremot SUPER ONT! fick lägga mig på soffan och vila hela kvällen.
igår vare skola, engelska prov. kändes som d gick super bra faktiskt! :D efter d blev d konfa, kul tyckte då ja. längesen man såg d roliga gänget! :p sen åkte jag hem,sy började skära vindruvor och damsög lite eftersom mormor, morfar, farmor och farfar skulle komma över på födelsefest för syrran. först blev d smörgåstårta och sen blev d tårta och kakor. göttgött! :D och mätt d blev man som bara den! ^^
idag började dagen me tyskaprov, hade inte övat mycket alls eftersom jag har vart upptagen sen i tisdags och jag fick reda på att jag skulle ha tyskaprov i tisdags då.. aja, blev nöjd över att jag skrev på så mycket ändå, men d gick nog inte så bra.. sen efter d ringde mamma och sa att d inte fanns någon tid till sjukhuset så jag var tvungen att gå till akutmottagningen. var där vid 11.30 och fick gå in 14.00. doktorn sa att d var öroninfektion precis innanför hålet på örat och att jag skulle få dropp för d. hann precis me bussen, cilla, jag och elin j skulle åka in te stan och shoppa. :p allra först när vi kom in gick vi till apoteket och fixa dropp för örat dårå. sen gick vi runt i roliga affärer, blad annat gina, bikbok, new yorker och hm. käkade på max, där d inte finns schesterburgare för 10 kr ska jag meddela alla! vi drog te stationen för att kolla näre gick en buss, självklart hade den precis gått så vi fick ta tåget me elin ist. när vi kom te tierp bestämde vi oss för att gå till farmor och vänta på pappa. men sen ringde mamma och sa att vi skulle gå hem te mormor, så då vände vi och gick hem till mormor.
när ja kom hem käkade ja potatisgratäng och kött, muums! sen satt jag mig vid datan och nu sitter jag här och berättar om min dag.
senare ska jag nog kolla på tv;n och tare lugnt, vila örat som jag har extremt ont i nu.  sen blire nog sova en lång, skön sömn. blir då dock ingen träning för mig imorrn, faaaeeen! jag som verkligen ville träna imorrn! ist blire nog fixa på rummet, tare lugnt och vara me cilla. :)

hade ingen bild på cilla, så blev på en fin fjäril ist, som ska föreställa cilla. ^^

dagens inköp; två super snygga tröjor från gina och två par fotbollsstrumer från stadium, dock förstora för d fanns inga mindre så d blev 43-45. ^^ svarta och vita. :)

dagens skämt; göran persson och fredrik reinfeldt skulle åka på semester men störtar me planet på en ödeö, bara göran och fredrik överlever. dom gick runt på ön för att kolla om d fanns några fler på ön, d gjorde d minnsan, kannibaler. hövdingen av kannibalerna gick fram till göran och fredrik och sa; om ni hämtar 100 nötter, vilka nötter som hällst och utför uppgiften vi ger er så äter vi inte upp er. göran och fredrik gick me på d och knallade in i skogen för att hämta 100 nötter. göran kom tillbaks me 100 cashewnötter och hövdingen sa; trycker du in alla i röven äter vi inte upp dig. göran började trycka in nötterna, 1,2,3 och så vidare. när han var på 99 utbrast han i skratt och alla nötter bara sprutade ut! hövdingen frågade förvånat; men vad gör du?! du var ju på 99! då svarade göran; jadu, jag kan ju alltid trycka in alla nötter igen, men där kommer fredrik me 100 kocosnötter!
pusshejs!(;

fettisdag -heela helgen-

tjaaabaaa!
allra först ska jag säga att syrran fyller 18 år idag, GRATTIS te henne! :D
tänkte brätta lite om vad jag har gjort på helgen eftersom jag inte skrivit någe på hela helgen. ^^
menmen, i lördags blev d som ja hade planerat, rob & big, fixa på rummet, mat och melodifestivalen. tyckte då att inte melodifestivalen var någe bra alls! eller jo, låt nr 2 -i got u- var suuper bra, sen tror jag EMD´s låt var en bra låt för *utlandet*. :p
i söndags gick ja upp kl 6, skulle hänga me linda och mamma när linda skulle tävla me corona. själv skulle jag vara fotograf och filmare! :p för lindas del gick d super bra! första var felfri och andra vägrade corona hoppa på ett hinder men annars gick d jätte bra, tycker då ja! :D
igår var d första skoldagen på 3 veckor då. sköönt me lite extra ledigt! :D gick bra. sen kom jag hem, åt lite lunch, en macka och thé. :) sen blev d träning, först började vi me styrka sen blev d ut och springa. gick faktiskt ganska bra, för knät då. gick bra på uppvärmningen, gick bra att jogga upp för baken vid skolan. men när d blev intervaller gick d inte så himla bra. kunde springa två varv sen gick d inte. så jag och linnea joggade lungt runt ist. :p sen blev d nerjoggning, gick ganska bra. ja och nea joggade lite efter dom andra. men annars tycker jag d gick bra. sen kom jag hem, käkade, körde igenom knäprogramet och sen tog jag ett långt bad. efter en stund kände jag att jag fick lock för örat, fyfan va ont jag fick! har bara blivit värre och värre. tror nog d kan vara öroninflamation fast mamma trodde d bara var en vaxpropp så jag ska gå till skolsköterskan och kolla i morrn. aja, tillbaks till i går. ^^ efter badet tog jag en macka och en kopp thé, satt mig vid tv;n och kollade på wresling. haha, trodde inte d var så kul att kolla på. efter d blev d a shot at lov with tila tequila, d är faktiskt ganska najs d! :p sen blev d sova.
idag gick ja te skolan, fick reda på att jag ska ha tyskaprov på fredag, engelskaprov i morrn, kanske matteprov i morrn, soprov typ på fredag sen har madde sakt at vi ska ha kemiprov på torsdag och cilla har sakt att vi ska ha biologiprov på imorrn. men så äre när man har vart borta från 3 veckor OCH gå på spår 3! ^^ menmen, slutade ivfall kl 11.20 gick och käkade sen gick ja och madde te parfymdroppen, köpte parfym och hudkräm te linda. :p där mötte vi camilla, kul för henne har jag inte träffat sen nyårsafton. åkte hem, tog en kopp thé och kollade på tv;n. efter en stund kom linda hem och hon blev nöjd över presenten. :D bra! vid 6 kom mamma och pappa hem, vi käkade korv me bröd och sen blev d semla! muuums! :p sen drog mamma och linda te tirk för ridning, pappa drog te tierp för att spela bridge och erik drog in te månkarbo för att spela innebandy. så nu sitter jag här själv och kollar på den rätte för rosing och tycker att hugo är suuuper snygg! :D och han kommer fanken vinna! :p

lääängtar som fasen efter malin gör ja me! :D

huhue, gammal bild. :D


dagen skämt;
- Ska vi ta en flaska vitt vin till maten?
- Nej tack, jag ska köra bil hem.
- Då tar vi en flaska rött istället, för det syns inte i blodprovet.

aja, ska plugga på proven nu, sen kolla på a shot at lov with tila tequila och sen blire sova. :D
pusshejs! (;

lördag eftermiddag

tjaaabaa!
nu sitter jag framför tv;n och dricker grönt thé. suuper gott! :) kollar på mitt nya favoritprogram på mtv, rob & big. synd att dom bara visar samma sesong av life of ryan hela tiden! d suuuger, men rob & big är super d me! :p ett plus är att rob är snygg me! ;p
haha, värsta coola bulldoggen var me, han kunde fan åka skatbaord! (y) fett coolt! :D


om d inte kommer upp andra planer så ska ja kolla på rob & big hela dagen tror ja, eller inte när linda kommer hem, för då blire att fixa rummet. :p efter d blire nog mat, sen blire melodifestivalen. :p

dagens skämt; d var en blondin som stod och knackade på en lyktstole, hon knackade och knackade men inget hände. tillslut kom d fram en blond polis och sa; d är nog ingen hemma och blondinen svarade; men d lyser ju!
av; tror cilla karlsson :)
pusshejs! (;

fredag

heellooo!
idag vaknade jag vid 11. gjorde i ordning frukost, två varma mackor och en kopp grönt thé. muuums! :) satt mig framför tv;n och åt/drack upp d medans jag kollade på en fransk, super rolig film. sen kom syrran ner, hon sa åt mig att byta kanal men d ville inte jag, men jag gjorde d ändå.. trist, för den var super rolig. -en rotta som var en tandfeé- aja, började kolla på mtv ist. :)
vid 1 började vi göra en äppelkaka, linda hade sakt till pappa att vi skulle göra i ordning maten så vi tänkte göra lite efterrätt. linda började skala potatis medans jag satt vid datan. jag hörd ett skrik och linda kommer springades mot mig med ett blodigt finger. självklart har hon skärt sig och jag får fortsätta skala potatis. hon gick ut till stallet och mockade medans jag började duka och fortsatt me att skala potatis. sen kom linda in och skulle duscha och jag började me att koka potatis och steka snitsel. sen kom mamma och pappa in och vi började käka, riktigt gott faktiskt! :p sen blev d äppelpaj me marschansås, ännu goare! :D
nu sitter jag framför tv;n me mamma och kollar på lets dance, käkar ostbågar och dricker cola. självklart är morgan bäst! :p och tobbe som elisabeth dansar me har sjukt snygga armar, fast han är inte ett dugg snygg i ansiktet! ^^ 

sen blir d kolla på hjälp, datan och sova. :)

dagens skämt; en tjej har en stor finne på hakan och den gjorde otroligt ont, hennes syrra kom in och tjejen sa till hennes syrra; men herregud vad min finne gör ont! och syrran svarade: hota me norsken då!
av; linda näsbom, fast jag gjorde om den lite. ^^
pusshejs! (;

senare på onsdag

tjeeena!
träningen gick ju sådär. börjar me springning. när vi skulle köra intervaller kunde jag inte vara me pågrund av knät. så jag och urrel tog en egen runda. :) först sprang vi runt john g:s väg sen kollade vi om d var upplåst till hallen, men självklart var d inte d så vi tog en runda runt simonsväg me. :p sen när vi kom in blev vi indelade i tre lag, min grupp - corro s, jossan och becca k. :) två lag skulle köra fotboll mot varandra medans d tredje laget körde styrka och balans. gick inte så värst bra, sjuter som en kratta gör ja me!
när jag kom hem ringde jag och frågade hur d var me cilla, d var sådär. hon hade sjukt ont, men operationen hade gått bra. hon fick bara blått gips för dom hade inte svart eller grönt.. tänkte komma över en stund efter jag hade kört i genom knä-programet, ätit och tagit ett bad. men så blev d inte, för hon sov och ja sa te rosie att jag skulle komma över i morrn.
så ist för att åka till cilla har jag bara glott på tv;n, greys anatomy. d var bra, knäppa människor d finns på tv. ^^ jag ska säga dig att eric dane och justin chambers är två HUNKAR!! :D
      
          

nu ska jag ta och kolla vad d är på tv;n, om d är någe bra blir jag sittandes där ett tag sen blire sova.
puss hejs! (;

onsdag

heeeejsan!
idag vaknade jag vid halv 9, satt på tv;n och tog en bit kladdkaka, suuuper! sen vid 12.10 hör man d dundra i trappan, syrran. jag frågade när vi skulle börja måla rummet och hon sa snart, så ja tänkte passa på att spela lite sims medans. :p fast jag hinner nog inte måla mycket alls idag heller, för d är träning kvart i fem. sen efter träningen ska jag ringa och gratta malin i efterskott, 14 år blev hon. :) sen direkt efter d äre bara att åka hem till cilla och kolla hur d gick på operationen, hoppas den gick bra! (y)

nu blir d sims för min del!
 
föresten, ett sjukt roligt spel man kan spela när man har tråkigt. ett tips - spelat! (y)
puss hejs! (;

tisdag -sjukhuset-

heeejj!
idag vaknade jag upp hos cilla halv 8, skulle te sjukhuset. vi latade oss i sängen tills 8 sen blev d frukost, två mackor och ett glas multi. muuums! efter d drog vi i väg och hämtade nette, sen blev d av till uppsala. när vi kom fram så fick cilla självklart en rullstol att åka runt i heeela dagen, AVVIS! men jag fick ivfl hoppa runt på hennes kryckor. :D när vi hade åkt upp till avdelningen som vi skulle vara på visade en sjuksköterska runt oss, sen kom vi fram till ett rum me en massa sängar i och så hörde man henne säga; jaa, där är din säng.. vi blev skit chockade och såg ut som frågetecken allihopa. ^^ för d värkade som att hon skule skulle bo där, sjukt..

sen gick vi ner till röntgen, hon fick åka in i en super cool röntgenmaskin, som jag aldrig har gjort förr. ^^ sen gick vi upp till fiket och fikade en timme typ. :p efter d gick vi upp till väntrummet, där fick vi sitta och vänta i 2-3h.. inte kul men sköönt att slappa! (y) sen kom doktorn och sa att hon var tvungen att operera i morrn, stackarn! fast lite posetivt var att hon fick välja vilken färg hon skulle ha på gipset, svart och grön elr svart och blå blev d. :p när allt var klart fick vi åka hem och på vägen hem stannade vi vid sibylla och tog ett hamburgaremeal i var . :D gööött! :p

nu sitter jag här och vaktar ugnen, linda har slängt ihop en kladdkaka och vår ugn är cp så den stängs av ibland så hon frågade om jag kunde vakta ugnen medans kladdkakan var inne i den. jag sa ja, för då fick jag spendera 20 min me hennes datoa oxå. :D good business! sen blire käka kladdkaka, kolla på house och sova. lååång dag så d blir till att lägga sig tidigt. :p

LYCKA TILL I MORRN CILLA! <3

puss hejs (;

måndag

tjaaa!
dagen började me frukost, en macka och lite yoghurt, smaskens! :p sen började jag och linda att flytta omkring alla mina möbler till mitten så vi kunde börja måla lite. fast först spacklade vi sörruh. ;p
sen blev d till att byta om till träningen. vi började me teknink, gick jue inte så värst bra. sen blev d lite styrka. -ååh, jag är såååå svaaaag!!- efter d blev d ut och springa, självklart fick jag ont i knät och kunde inte springa mycke alls. =/ jävla cp knä!

har smsat me cilla under hela dagen, inte posetivt! hon har informerat mig om hur d gick me foten i dag, hon var på sjukhuset och kollade vad d var för fel på foten. och d var inte bra, hon är tvungen att gipsa eller operera för d hade gått av en bit på knölen på yttersidan... =/ eller någe sånt tror ja, kommer inte i håg så otroligt bra. stackars cilla.. :/

har precis kommit ut ur duschen och nu sitter jag här. ska snart gå och klä på mig för jag ska hem te cilla, sova där. :) fast vi ska upp tidigt för vi ska dra till sjukhuset och kolla om d blir operation eller gips för cilla. hoppas att d går bra för henne!

aja, puss hejs!

tidigt på måndag

hellooo!
middagen i dag blev pizza, gottgott! efter maten hamnade jag framför tv;n för d var gossip girl, yess! och chace crawfor är suuuper snygg ska jag säga dig! :D och direkt efter gossip girl blev d one tree hill! :D:D


nu har jag spenderat 3h framför datan me syrran, för vi har fixat min blogg. :p för alla er som tror att bilderna på mig där uppe är seriösa, ska jag bara säga att dom inte är d. linda och jag tyckte att jag skulle ha roliga å knäppa bilder, så vi tog d. ;p blev jue najs! x) tack världens bästa syster för du hjälpte mig me att fixa bloggen! :)

nu blire läsa ett kapitel i boken som jag köpte i ljungdalen, vit flicka svart filcka. sen blir d sova och drömma sött. :D
pusshejs (;


söndag

tjaaa!

sov ut i morse, vaknade kvart över 12. skööönt!
gjorde i ordning en kopp grönt thé, medans spelade jag en trudelutt på gitarren. sen satt jag mig vid tv;n, drack grönt thé och käkade nobles. efter en stund kom mamma in och frågade om jag ville hänga me henne och linda te stan, först ville jag inte för jag skulle ha en slappdag. men sen ångrade jag mig och åkte me. tur d, hade en massa kul me linda. ^^ vi knäppte tuuuusen kort, käkade korv å godis, gick runt i affärer på gränby, skrattade och köpte färg. för jag och linda ska byta rum nu på lovet, så linda och jag ska passa på att färga lindas nya rum te mörkgrå. (y) sen köpte jag vääärdens snyggaste tröja på öb. ^^ billig å bra!

hej då degerboo!
   
         
                            
                                  hej då muppsala!


fjällen

tjohooo!

sitter här och tjockar i mig olika sorters choklad och har precis kollat klart på melodifestivalen och självklart var h.e.a.t bääst!!

har fruktansvärt tråkigt så tänkte berätta lite om min resa te ljungdalen. åkte dit me cilla, billy, michal, rosie, challe, niklas, smulan, tomas, maria, jonas, angelica, filip, felicia och elias. jag har åkt en massa snowblades, lite snowboard och skoter. när vi åkte skoter åkte jag, cilla och michal på en släde som var sjukt kall, blöt och sten hård. min röv värkte, kliade, var illröd och iskall, eftersom vi hade åkt i en massa gupp. självklart kliade jag tillbaks, tror du inte att min rumpa blir ännu rödare och får en stor böld som kliar ännu värre mitt på rumpan?! jag gick ut på ballkongen, drog ner byxorna och långkallefjongerna för jag tänkte värma min rumpa. men ist för att den blir varm så får hela ljungdalen se den. ^^

sen i tisdags tänkte jag och cilla åka lite blades först och sen snowboard. vi bestämde oss för att åka ett till åk me bladsen och sen bräda, när vi kom upp på toppen drog cilla ner för en backe och vi andra ser en massa snö flyga omkring henne och sen hör vi skrik. niklas drog ner och vi andra kom efter, han frågade vad d var och cilla sa att hon hade skit ont i foten och kunde inte stå på den. niklas spände upp pjäksan och åkte ner efter en skoter som han och jonas kom upp på inom 5 min. dom slängde upp cilla på skotern och niklas åkte ner me henne. jag tog hennes stavar och jonas tog hennes blades sen åkte vi ner och kollade hur d var me henne. d var inte bra, men d var inte skit dåligt. tur i oturen! blev inge snowboard och cilla åkte inte skider på hela veckan. men vi hade d sjukt kul ändå och längtar redan tillbaks!! :D


tänkte kolla lite på tv;n en stund nu och äta upp mitt godis, sen blire nog sängen. :)
puss hejs. (;

RSS 2.0