GZ FELICIA!

gårdagen spenderades med favoriten cilla!
vi kollade på en film, bakade bullar och på kvällen cyklade vi hem till roger där vi spelade charader och hade det trevligt!
nu åker jag till stugan, hoppas på fint väder!

the end, felicia näsbom 16 bast.

nu ska jag duscha, det tycker jag att du också behöver!

hallojj, gårdagen rockade!
klockan tolv åkte jag me mamma, pappa och linda till sala för att shoppa och umgås med släkten från schweiz.
det blev fiskande, kortspelande och så hann vi med att ramla ut ur båten, vi och båten blev dock dyngsura men kul vare!
helgen var kanonbra, lövsta med vänner+familj, tjejmiddag med underbara personer och jocke, kan det bli bättre?
ikväll ska jag hem till mormor och morfar för att käka kräftor med trevligt sällskap, sen kommer jocke, på fredag åker jag antagligen till stugan där jag ska spendera hela helgen. för på lördagen ska torbjörn och pär spela på en spelmansstämma i sala som vi ska kolla på och sen på söndagen ska hela näsbomssläkten fira mormors födelsedag, trevligt att träffa allihopa!
på måndagsmorgonen åker jag upp till rättvik och spenderar hela min vecka där med cilla och några till från familjen karlsson, snygga bilar och underbaracilla i en hel vecka, finally! :D

the end, felicia näsbom.

just nu njuter jag av livet riktigt hårt!

sitter ute och chilläter cirre med vickan och erik, ytterst trevligt!
gårdagen var kanon, först arbetade jag och madde sista dagen på jobbet då vi fick reda på att vi skulle få 60kronor i timmen och vi blev mycket förvånade och glada! slutade halv fyra, då jag kom hem, duschade, böt om och pappa körde mig till cilla. cirkus fem i fem satt jag, cilla, rosie och challe oss i en ptc riktad mot thomas och maria där vi skulle äta en riktigt god middag. klockan blev sju när cilla satt sig bakom ratten i ptc;n och jag i framsätet, sedan tuffade vi sakta och säkert hem mot cilla helt själva! (avgudar cilla som kan köra bil!!) vid åtta kom pappa, mamma och linda till postboda och hämtade upp oss, då stod bilen riktad mot vendel där vi hämtade upp vickan och sedan riktades bilen mot lövsta där claes min farbror skulle ha en spelning, mycket bra gjort classsse!
ikväll ska jag ha en tjejkväll med cilla, vickan och syrran. vi kommer ha det götta med en massa godis, chips, läsk och sjukt god mat som vi ska tillaga själva!
hoppas ni har det trevlarns ikväll, för det ska vi ha!

en jefla cool brud som kör en peter cruiser!

ojjojooj, här gick det snabbt!

två tuffa brudar bahh!

en stencool brud bahh!

*nej vadå, jag är inte bilnd!*
the end, felicia näsbom.

en ny dag är inte sig lik en annan!

inte trodde jag att jag skulle få se en kalv ploppa ut ur en kossa i morse när jag vaknade och det var inte en fin syn ska jag säga dig.
annars har det inte hänt något nytt på jobbet idagen, men kan du tänka dig att jag blir utlåst idag igen? jajamen, det blev jag.
mamma och pappa skulle åka in till uppsala och bad syrran lägga ut en nyckel till mig, hon har antagligen gömt den jävligt bra elr så glömde hon det för jag hittade dock ingen nyckel, så jag försökte få tag på henne men hon jobbar så hon har säkert mobilen avstängd. men då ringde jag erik och hörde ifall han kunde komma med en nyckel eftersom han var hos dennis och fem minuter senare kom dennis med nyckeln och jag var inne i huset.  
igår åkte jag hem till cilla vid sju, där vi spelade kort, bakade paj och åt paj medans vi spelade kort, mycket trevligt.
men nu ska jag ta och göra middag till mig själv, köttbullar och makaroner. :)

the end, felicia näsbom.

öppet fönster när man åker hemifrån, är det så smart?

plocka flyghavre är inte så kul efter tre dagar, men måla är alltid lika kul när man får färg över hela händerna och kläderna!
när jag kom hem från bondgården var jag utlåst, linda var på jobbet, erik hos dennis, mamma och pappa var någonstans mellan karlholm och tierp på en roadtrip. ingen av dom jeflarna hade lämnat en nyckel ute så jag tog tag i en stege, ställde den mot ett av mina öppna fönster och klättrade in. kanske inte så bra att åka hemifrån med nästan alla fönster öppna på övervåningen och en stegel som räcker upp till fönstrerna?!
nu ska jag ta och ringa cilla, ska planera lite om lördag för då ska det bli grillning i degerbo!
the end, felicia näsbom.

kobajs är inte som vanligt bajs..

jobbet går fin fint, lata dagar denna vecka. vi har bara plockat flyghavre och tagit hand om behandlingsboxarna och kalvarna, hoppas dagarna framför oss ser likadana ut!
helgen var kanonbra, jocke var här och vi kollade på film like always.
just idag är det bara elva dagar tills jag blir sexton och alla i hela världen får se upp på vägarna, längtar tills jag sitter bakom ratten och känner den dära glädjen som man kan få när man gör något man aldrig gjort förr!
 



så här såg vi ut förra veckan, när vi hade tvättat i ¨boxarna¨.
the end, felicia näsbom.


va vad det där bra för?! var en av mina repliker..

efter en låång dag på bondgården kom jag hem med sår på högra knät, högra armbågen och högra axeln, undra varför?!
för madelene björklund tog en tvär sväng med cykeln precis framför mig, jag kör in i hennes bakdäck, mitt framdäck viker sig, jag skriker och inser vad som ska hända och kaboooom så flyger jag av cykeln mitt på vägen. skriker och gormar åt madde vilken idiot hon va medans jag snabbt är uppe på cykeln igen, ingen bil i mitt syne så jag plockar upp kassen med matlådan i, resten av cykelresan hem bestod av skrattande åt mitt gormande på madde och fysatan vad vi hade det kul!
the end, felicia näsbom.


några bilder jag tog i umeå, mycket nöjd!




the end, felicia näsbom.

jag är en fattig bonddräng.

första dagen på bond-jobbet och jag är helt slut.
har tvättat händerna en miljard gånger, håret är tvättat de med och allt luktar fortfarande dynga, mummmmmma!
nu är det bara nio dagar kvar, sen är jag fri ända fram tills den 18 augusti för då knatar skolan igång.
nu ska jag ner för att käka sockerkaka och sen ska jag sova ut till morgondagens hårda jobb!
the end, felicia näsbom.

sockerärt- och smultronplockning. :D








the end, felicia näsbom.


blixtrar och dunder, magiska under?

varför har jag inte laddat upp bilderna?!
joo, nu är det så att jag har vart på sjön med ninni heeela veckan och haft det så sjukt underbart, sen har oskan kraschat vårt internet så det är bara den stora datorn som fungerar och då kan jag inte ladda upp några bilder eftersom bilderna är på min dator..
malin är ivfl här nu, idag ska vi dra in till stan, imorrn ska vi på tjejmiddag hos cilla, torsdag är inget bestämt och fredag far hon hem.
det tar nog ett tag innan bilderna kommer upp, sorry.
the end, felicia näsbom.

RSS 2.0