hoppas i får hemtentan gjord!!

fruktansvärt kul att man satt på bussen i björklinge när ellen skickar ett mess och säger att historialektionen är inställd och engelskalektionen är också inställd, känns heelt underbart att man kunde sova tills ett och tagit två bussen in för att ha en tjugo minuters lektion i piano och sedan åka hem..
jaaa, men sån jävla tur som jag har så är piano lektionen också inställd, det betyder alltså att jag inte har nån lektion och kan arbeta på hemtentan i historia med elvisa ist!!
PUSS, felicia näsbom.


jobba så kanske du inte blir utklassad till G-barn.

sitter i sängen med mjukiskläder och försöker göra hemtentan i historia & radiotalet i svenska, men det går inte dirket bra eftersom jag sitter vid fb hela tiden..
nu måste du skärpa dig felicia, fortsätt med skolarbetet!!

PUSS, felicia näsbom.

jävla härlig människa duu!!

en dag på stan med bästaelisé, kom hem med en supersnygg partytopp, en ¨sminkväska¨, läppglans/balsam & en present åt madde.
superkul att träffa henne, satt och pratade över en timme på kebab house om allt och ingenting, saknar den tjejen!
nu ska jag kolla på gossip girls & vampire diaries, sen kommer jocke.

 
PUSS, felicia näsbom.

GRATTIS PÅ 85-ÅRS DAGEN BÄSTASTE MORFAR!


PUSS, felicia näsbom.


love my life right now

just nu kan ni kalla mig livsnjutarn, jag njuter riktigt av livet och det känns kanoners!
en puss på gitarrlektionen med, den kändes riktigt bra faktiskt!!

PUSS, felicia näsbom.

för dig ska jag göra det TUSEN gånger om♥

vaknade upp bredvid bästaste, pussade han hejdå på fyra månaders dagen och tuffade vidare till skolan. var ensam på ensambeln så jag fick ha privatlektion i en halvtimme och sen sluta, rätt skönt att sluta halv fyra ist för halv fem. sen satt jag mig på bussen, lyssnade på musik & halvsov.
nu sitter jag i sängen med en mätt mage och datorn i knät, lyssnar på musik gör jag med.
snart ska jag gå ner och göra en kladdkaka, duscha, äta kladdkaka, ringa bästaste & till sist sova. :)
PUSS, felicia näsbom.


NYA DESIGNEN

thehe, vad tycks om den nya designen?
själv diggar jag headern. ;p
löööv, felicia näsbom.

PLANER FÖR FRAMTIDEN!

livet rullar på som det ska, fast det skulle inte sitta fel med ett helgjobb så pengarna rullade in!
just nu ligger jag i sängen, känner doften av nystädat rum blandat med kaneldoft från doftljuset och äppelkakan mamma håller på med. lyssnar på still counting med volbeat gör ja med, som mina två systrar kollar på live just nu, inte alls avensjuk..
planerade nyss med min underbara kusin malin att vi ska åka till oslo år 2014 för att jobba ihop en massa pengar som vi kan resa jorden runt med för att partaya, surfa, sola, äta gott och ha det bra!!

nu ska jag hoppa in i duschen, sen äta äppelpaj med familjen och efter det ska jag sova i min nybäddade säng.
löööv, felicia näsbom.


sommarminnen med en saknad malin!









PUSS, felicia näsbom.

sova innan tio ska jag tamefan göra!

ändrad design, blev inte direkt snygg men jag ska fixa den när jag orkar igen.
idag blev det ingen ensambel för stefan är med på gitarrfestivalen, skönt för då slutar jag tio i tre ist för halv fem och imorrn blir det ingen gitarrlektion så då slutar jag fem i ett ist för fem över två, kaaanonhärligt!
just nu sitter jag i sängen och halvsover, ska alldeles strax gå ned och fixa mig och sen blir det till att ringa jocke innan jag somnar.
fast först slänger jag in ett par superhärliga bilder sen i sommras med malin!!
PUSS, felicia näsbom.


kunde sova minst två timmar till..

härligt att komma till skolan halv elva och höra att lektionen är inställd, nästa börjar 13.40..
då sitter man vid datorn och fördriver tiden med elvira, saknar ellen gör jag med. stackarn ligger hemma med feber och halsfluss. måste öva på engelskaglosorna måste vi också, så vi inte gör alldeles för dåligt ifrån oss på de.
PUSS, felicia näsbom.

helgen var bra som vanligt!!

min helg var kanon, fredagen spenderades med madde och vi bakade kladdkaka och kollade på filmer.
i lördags kom ninni hit, vi kollade på idol, firade pappa med mat och tårta tillsammans med resten av familjen, mormor och farmor. sen käkade vi popcorn med smält smör på, chips och kollade på film.
på söndagen vaknade vi nio för vi skulle ut och rida med linda.
jag red på hero, linda corona och ninni rayona, ibörjan gick det riktigt bra men när vi skulle galoppera började hero springa asasnabbt, hoppa omkring som en galning och jag höll på att ramla av. jag var så jävla rädd att jag började grina och när jag hoppade av han skakade jag som en tok, jag kunde knappt andas och på hemvägen red jag på corona medans linda fick ta galningen. 
efter ridturen åkte jag, ninni & elisé in till tierp för att kolla på jocke när han hade hockeymatch och efter det gick vi hem till ninni för att kolla på ensam mamma söker, sen käkade vi dill och grönsaker till. 
efter det åkte jag och jocke hem till mig
idag började jag 13.05 som vanligt, det är jääävligt skönt för då kan man ligga och sova tills halv elva på morgonen. nu ska jag ta och kolla på desperate housewifes, såg aldrig förra avsninttet och imorgon kommer det nästa ut och då måste jag ha sett detta innan och nu passar det perfekt.
fast först ska jag dra en korv och göra en kopp med gott thé!
PUSS, felicia näsbom. 

låten säger allt..


PUSS, felicia näsbom.

grattis världens bästa pappa!! ♥

snoret rinner ur näsan & pappa fyller 48 bast idag!
jag är så in i helvete trött så jag ska gå och lägga mig innan nio idag, innan dess ska jag ha hunnit skicka ett mail till skolfotograferna, kollat fb, kollat några bloggar, borsta tänderna, tvättat ansiktet, gått på toa, dragit av mig alla kläder förutom strumporna & trosorna och sedan kan jag sova ända tills sex imorrn, wiihooo sovmorgon.. -.-
nej, nu får jag lite brottom om jag ska hinna dessa saker på fem minutas.

PUSS, felicia näsbom.

kan det vara min prutt?!

det stinker pyton på mitt rum & jag har ingen aning om vad det kan vara..
nu ska jag plugga till engelskaprovet vi har tills imorrn & sedan ska jag skriva ett egobrev till svenskan, men jag tror jag pluggar bättre med lite kladdkaka i magen så jag gör nog det innan!
PUSS, felicia näsbom.

en heltrevlig helg!

fredag vart jag utlåst, skulle följa jocke till bussen(utan nyckel), mamma åkte till östervåla för att handla(utan nyckel), erik gick till bussen som jocke skulle med och låste dörren eftersom det inte var nån hemma. när jag kom hem var det bara en halv timme kvar tills min buss skulle gå till uppsala för där skulle jag partaya med ellen. ringde mamma och hörde ifall hon snart var hemma och kunde låsa upp dörren, men hon skulle inte komma förns om tjugo minuter och hade inget nyckel.. ringde linda och hörde ifall hon hade nån nyckel eftersom hon jobbade, men nejnej det hade hon inte. det slutar med att mamma kommer hem, vi åker till tierp för att hämta eriks nykel & jag tar bussen en timme senare. annars var dagen lyckad!
på lördagen gick jag runt på stan med andré & ellen, sen åkte jag hem och jocke kom.
han åkte precis hem, så nu ska jag ta och duscha sedan ska jag sova för imorrn ska jag upp sju eftersom jag ska gymma med ellen innan skolan börjar(13.05).
the end, felicia näsbom.

RSS 2.0