DAGENFÖREDOPPARDAGEN

yeaah, imorrn äre julafton, coolt.
idag vaknade ja alldeles för sent, 13.03, sen gick ja upp och käkade frukost me linda, mamma, erik, lissan & dennis, trevligt me lite folk så där på morgonen. sen gick ja upp och städade mitt rum & slog in alla julklappar, som var tidigt köpta.
köttbullar & potatis var middagen idag & efter käket gick ja och satt mig vid dumburken & sitter fortfarande här.
snart ska ja gå ner för att klä granen & pynta huset me tomtar.
i morgon åker vi hem till farmor vid 11 tiden och äter julmat & umgås me den trevliga släkten på pappas sida. vid mitten av kalle anka åker vi hem för att fira in julafton me mormor, morfar & örjan.
julmat, paketutdelning & paketöppning är väl dagen i morrn mest bestämd av.


god jul på er alla, felicia näsbom. (:

UNDERBART!

ni kan aldrig ana vad ja fick reda på idag, att ja får mvg i musik, helt jävla underbart!

idag hade ida, lina, jossan, mathilda, cilla, karl & ja en trevlig disskution om dom känd blobgerskorna & den var intressant & trevlig.
på musiken började ja & karl på en ny låt elr ja förra veckan började vi på en, men idag började vi på en till.
efter skolan vart d innebandyträning, kondition som var jobbig, men d är bra!
när ja kom hem åt ja mat, tog en dusch, åt lite julgodis & satt mig vid datorn & nu ska ja dra ner & kolla lite på tv & sen ska ja gå till sängs.

karl & min första låt. :)
felicia näsbom.

JULBAK





jeess, idag blev d julbak me cilla, kolakakor, godischokladgegg & knäck. nu ska vi dra ner för att dricka glögg & äta allt gott vi gjort+lussekatter.
felicia näsbom


LUCIAIMORRN

tjoope!

idaag var ja duktig och försov mig lite, men tajmat som d var så hade ja packat hockey-grejorna tills idrotten & lagt fram käderna som ja skulle ha på mig(som ja fick många fina komentarer för) redan igår kväll. pfhuu, skönt men ja fick ändå slänga på mig kläderna, ta munskölj(hann inte borsta gaddarna) och spriga ut till bussen, men d hade ja inte behövt, för så dum som ja är så har ja ställt min mobilklocka cirka 4 minutas senare än den vanliga klockan(som ja glömt, pågrund av stressen) så egentligen hade ja inte behövt stressa som en kossa.
aja, d var hockey träning idag och första gången ja övade på att stå & d gick faktiskt ganska bra, fast inte för käna & händerna, men d får ja ta! efter skolan drog ja hem till mormor & morfar för att invänta utvecklingssamtalet som var 17.30, som oxå gick väldigt bra. :)

nu ska ja bajka hem till madde för att hämta lucia-linnet som ja ska ha imorrn på lucian som pågår hela morgonen & sen på eftermiddagen ska vi ha sista hockey träningen innan turneringen. efter ja vart hemma hos madde en stund ska ja hem, göra en kopp varm choklad med kanel i & läsa lite innan ja går och lägger mig. :)
felicia näsbom.

MALINDAGETT

















jaa, d var ett par bilder från första dagen.
på morgonen när ja anlände så sov ja i en timme elr så & sedan gick ja och malin upp för att käka frukost och vid tolv så drog hon in till stan för hon skulle ha en dansföreställning klockan ett & då tog ja d chill och fotade lite. men när ja kom in till stan så gick vi runt & tog en 'peppakakedrik' och sen drog vi till dansen igen för denna gång skulle ja kolla & knäppa kort. sen när dansen var slut(som var asûûm) så åkte ja & malin till en bio & kollade på mj;s film & den är sååå värd att kolla på och sen åkte vi hem till malin & tog d lugnt. :)
felicia näsbom.

HÄRLIGT

idag hade vi bara en riktig lektion, tyska pågrund av att vi repeterade inför lucian på torsdag i två timmar, apppskönt.
när ja kom hem drog ja hem till madde för att göra matte läxan, hade täkt öva på kemiprovet som vi hr tills imorrn, men så blev d inte. aja, ska öva påre snart hade ja tänkt & om ja måste hoppa över desperate housewives & uggly betty så måste ja..
men nu ska ja spela lite poker & lägga upp ite bilder från ume-resan har ja bestämt.


felicia näsbom


MINFÖREBILD

igår vart d stan me cilla, köpte en julklapp åt madde & sen gick vi på bio me jonas, filip & billy, arthur & miniatyrerna. riktigt dålig, d var ingen handling, för filmen var uppdelad i två filmer & handlingen börade när filmen var slut, fast d var fel på filmen så vi fick en gratis biobiljett efter, så ja tog d som att vi fick en biljett för filmen var så dålig. men när vi var påväg hem så börjde filip sjunga på en engelsk låt, monster - itchy daze. han är fyra år & kan sjunga hela låten, min förbild. :)


när vi kom hem till cilla käkade och sedan gick vi över till jonas & angelica för att kolla på flickan som lekte med elden, den var bra & vi hade trevigt.

felicia näsbom.

RSS 2.0