SNABBIS

ojoj, nu blir d en snabbis om min helt okej dag, pågrund av att aiidool börja alldeles strax.

imorse vaknade ja ed underbara cilla bredvid mig och sen tuffade vi me bussen in till skolan som började me svenska och där började vi kolla på troja.(helt underbar film, pågrund av alla snygga killar) efter d var d SET som oxå är toppenkul & sedan tyska, som vi oxå kollar på någon konstig men ändå kul film. efter lunchen åkte ja iväg till vegahallen me mariette för d var hockey bockey träning(ja ska stå, inte frivilligt direkt) och efter d tuffade vi vidare till aspen och där vart d redskaps-brennboll.
efter skolan har ja bara kollat på tv & ätit.
oj, jedransss nu är klockan alldeles för myckert. måste lägga upp ume bilderna snart!

kyss & smek, felicia näsbom

LIVETÄRINTELÄTT!

helllooow!

nu ni, ska ni få veta helt speciella saker om mig, en del possetiva och en massa negativa! hah..
d possetiva- ifredags hände d ja aldrig hade ens drömt om. ja kom till skolan som vanligt, en sen när karl kom till skolan kom han fram till mig strålande av lycka och sedan frågade han om ja kunde uppträda med han på öppen shen på kvällen. (ja fick tills tolv på mig att bestämma) först blev ja grymt chokad, men sen när ja hade tänkt på d ett tag kom ja på att d skulle bli ganska najs, så ja sa att ja kunde. ja åkte hem efter ljudkontrollningen för att duscha, göra en kladdkaka, äta en kladdkakebit och efter d tog ja fem bussen in till tierp för att uppträda me karl(våran egen låt, converse girl) och d gick bra tror ja, fast ja var så grymt nervös så ja satt och kollade ner i golvet hela tiden.(enligt en del folk) men d får ja förihelvetet ta!
jag har börjat leva världen i två nya motton, lev i nuet. -man vet aldrig när jorden kommer gå under, elr ifall ja dör i baconsjukan elr canser elr någe sånt.- och a ska anse mig själv som en gud!

d negativa- idag var d innebandyträning och ja åkte me vickan hem, men kom hem utan mobil(tror ja), för ja har letat i hela huset efter den, i köket, hallen, mitt rum, toan, ute, vardagsrummet, kylskåpet, skafferiet elr jaa alla rum i hela huset som ja var i innan ja märkte att den var borta! så ja ringde vickan och frågade ifall den låg i hennes bil(för ja vet att ja tog med mig den från träningen), bilen var inte hemma så hon skulle kolla sen när den kom hem och ja ber för figge att den ska vara där! :o
sen har ja en jävla knöl innanför högra låret, fem cm från d ¨privata¨ stället så ja måste besöka skolsköterskan imorrn, om hon är är då som hon aldrig är..
jag suger på att minnas, för ja hade tänkt att ta me mig in kamera till öppen shen, men tror ni inte att ja glömmer den i lindas rum när ja skulle leta kläder? joo, helt rätt! så då fick ja inte en endaste bild, men cilla hade sin me sig, så ja ska nog sno lite bilder av henne sen. :)
mitt hår blir fettigt på en dag och ja måste tvätta håret me shampo varje dag för att d ska vara rent & någolunda fint!
vi ska göra en muntlig redovisning imorrn(ja valde att prata om min framtid) och ja har inte skrivit stödorden i rätt ordning än, fast d är nog bara att snacka på så ja vill att framtiden ska se ut, fast bara ja har en ¨röd tråd¨ igenom d hela.
ja har inte lagt upp ume bilderna än & d måste ja!

men nu ska ja inte kränka ner på mitt ynkra lilla liv så nu ska ja låte min bror få sitta vid datorn.


kyss & smek, felicia näsbom.


BANANEN!

jaa, jag är värdelös på att uppdatera men nu när ja har så hopplöst tråkigt tänkte ja skriva ett lite inlägg.
börjar me att berätta varför ja har så tråkigt. cilla läser en väldigt bra bok, medans ja sitter vid datorn och lyssnar på opera. har gått igenom alla trevliga bloggar, alltså syrrans, cillas, malins, dessies, kissies, kenzaz, lisaplaces, rikauteliggare & mysigt. sen har ja gått in och ut från facebook 26 ggr, lyssnat igenom min spel-lista på spotify(inte hela låtar), ja har vart inne på bdb ungefär 9 ggr, ja har gått ner på toa två ggr och sen har ja k-ollat runt lite på youtube. såå, nu sitter ja här framför datorn, med cilla vid min venstra sida och ska snart fara hem till niklas(fast med thomas, maria & cilla. för tk & mj bor hemma hos nk för han är i thailand) så vilken minut som hellst kommer tk & mj och då ska vi spela ett åttabitars nintendo så då får ni hare fettttttt!


kyss & smekk, felicia näsbom på ruuuumpan!

RSS 2.0