håller dig hårt om hjärtat

allt är bra, tack gode du att allt var bra!
när du ringde och sa att allt var bra släpte en stor tyngd från mina axlar
allt är bra och jag är enormt glad
inatt kommer jag kunna sova
jag kommer slippa oroa mig om att det är något allvarligt med dig
för du kommer ligga bredvid mig och sova obekymrad över att något är fel.


vill inte somna, för jag vill höra att allt är bra

klockan är just nu tio i fyra och jag kan inte alls sova.
jag är livrädd och vet inte vad jag ska ta mig till
tänk posetivt felicia, tänk posetivt
det är ingen fara och allt är säkert bra
han sa att det säkert inte skulle vara något allvarligt och jag litar på han
allt är nog bra, för det är precis det jag vill just nu, att allt ska vara bra.


kina, here I come!!

just nu mår jag förjävla bra, ska testa på att åka in till stan med syrran och vickan för att käka på kina!
tänkte att jag måste testa på något ¨litet¨ innan jag börjar gå i skolan, för i dagens läge blir jag dödsslut ifall jag är ute och går i ca 30min, så vi fårla se hur det går. men jag tror det kommer gå bra, eftersom jag kan vila mig ifall det blir för jobbigt på bussen och kinaresturangen.

aja, ha det bäst för det ska jag ha!
felicia näsbom

bruden med världens bästa kondition

kom precis in från en promenad med pappa, gick heela vägen till stynsberg.
snacka om att benen är helt slut. ohjävlar vilken dålig kondis jag har, blev fan flåsig efter hundra meter, tummen upp på den dude! aja, jag tar igen den ¨bra¨ jag hade förr efter nån månad.. heh.
 nu ska jag kolla runt efter några roliga bilder jag kan lägga upp, sen ska jag nog kolla på tv en stund och sen blir det sängen för min del!
felicia näsbom

glader alla hjärtans dager gott folk!


gick upp halv åtta och gjorde frukost på sängen till jocke eftersom det är alla hjärtans dag och bara för att jag tycker han är värd det. sen åkte han till skolan och lämnade mig själv med linda hemma, undra hur det slutar.. hehe. han kommer tillbaks efter skolan för att fira dagen med mig, fast innan dess ska jag hinna jobba med skolarbete lite granna hade jag tänkt. fast innan tänkte jag krypa ner i sängen, slå på en film och somna om en liten stund.
felicia näsbom

två coola brudar en mysig vinterkväll






felicia näsbom

jag mår finfint

elvira har vart här och det var sjukt skönt att träffa henne.
vi käkade godis, gick små promenader & käkade amrekanska pannkakor.
 just nu mår jag helt okej, det värker bara nån gång om dagen i ryggen och sen ska jag få igång nacken, armarna & mer rörelse i ryggen och sen mår jag kanonbra! känns jävligt skönt att det går så bra, för i dagens läge kan jag till och med gå ut och gå!
nu ska jag ta och ladda upp några bilder sen umeresan innan nyår, sen blir det till att läsa en bok.  
felicia näsbom


största längtan

en dag frågade en läkare mig vad det var jag saknade som mest, jag kom inte på något och svarade; jag vet inte riktigt, det är väl mest mina vänner, min pojkvänn & min kära familj.
 jag kom hem i tisdags runt sex på kvällen och inte förns dagen efter kom jag på vad det var jag hade saknat som mest och det var att sova i samma säng som jocke.
att känna hans närhet, hans varma kropp, hans arm som kramar om mig, mitt huvud mot hans bröst, hela min kropp emot hans kropp och att kolla på han. se hur han småleer mot mig ibland, känna hur han tar i mig och bara njuta av varje jävla sekund med den underbara människan!!
jag saknar alla mina vänner enormt mycket, men min största saknad är att sova med jocke.
felicia näsbom


ni är bäst

nu är jag hemma efter en vecka på sjukhuset, opererade ryggen pga skolios vilket innebär att ryggraden är sne.
jag och mamma åkte in förra måndagen, fick träffa en massa olika läkare som informerade oss om hur allt skulle gå till före, under och efter operationen, sen fick jag ta blodprov och sätta i en slang i handen.  
jag opererades i ca nio timmar och allt gick jätte bra.
när jag vaknade upp tog dom bort respiratorn som hade hjälpt mig att andas under operationen och efter när jag sov. jag sov kvar på uppvaket en natt och sov ca en timme på hela natten.. sen fick jag komma tillbaks till barnavdelningen där jag & mamma fick ett eget rum med tv & allt.
under denna sjukhusvecka har jag insett vilka underbara familjemedlemmar, pojkvänn & vänner jag har, dom är guldvärda & jag skulle kunna göra precis allt för dom!!
 min mamma är underbar som har vart med mig under hela veckan och kommer vara med mig här hemma med, hon har stått ut med mig, hon har stått ut med att se mig lida, klaga & kämpa. utan henne skulle jag aldrig komma därifrån, hon har stöttat mig genom allt och kämpat med mig! tack för allt mamma, jag älskar dig!
 min pappa är också underbar, han har orkat jobba och hållt humöret uppe medans han såg mig lida som mest en gång. det var kämpigt för han att se, men han höll ut som mamma & han gick tillbaks till arbetet och tog hant om hemmet ändå. jag älskar dig pappa, du är en av mina största förebilder pga att du är så stark!
 min syster är en underbar människa, hon är också väldigt stark och kommer alltid vara precis som hon vill vara! det är något jag ser upp till, hon står alltid för sig själv kämpar för det hon älskar. min syster är också en av mina största förebilder, hon är sig själv och därför älskar jag henne!
 min bror är underbara han med, lite galen men ändå en av världens sötaste kille på insidan. han står för den han är och gör precis som han vill, ibland kan det gå överstyr men oftast är han duktig. han är nog en av världens sjukaste människor(roligheten) och jag älskar han precis som han är!
 mina vänner är fucking underbara allihopa och jag älskar alla enormt mycket!
dom finns alltid där när jag behöver och dom stöttar mig sjukt mycket, tack för ni finns, ni kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta!
 joakim persson, han är förjävla underbar och jag är sjukt tacksam att jag har han. han finns alltid där för mig, han stöttar mig, gör mig på bra humör när jag mår dåligt, ger mig en stor bamse kram när jag behöver det, han får mig att må bra & han betyder så sjukt mycket för mig, vet inte alls vad jag skulle ta mig till ifall jag mister han nu.. men det kommer absolut inte att hända, för vi båda älskar varandra sjukt mycket!

nu tror ni alla säkert att jag är världens mest själviska människa som sitter och skriver att alla älskar mig och att dom tycker så synd om mig pga ryggen, men det verkligen inte det jag vill framföra i detta inlägg. utan det jag vill framföra är att jag har sån sjuk tur som har alla dessa underbara människor, kan egentligen inte fatta att dom väljer att vara med mig medans det finns så sjukt mycket bättre människor än mig. men nu har dom gjort det och jag är nog en av världens mest lyckligaste människa som har dom jag har.
min familj, mina vänner & min pojkvänn är mitt allt & kommer alltid vara mitt allt!!
felicia näsbom.


RSS 2.0