UNDERBARAMALIN

nu var d ett tag sen ja skrev ett inlägg, men beror på att minmalin har vart här och då vill ja bara umgås me henne ist för att spendera tiden med datorn, för hon var här i bara 3 dagar.
hon & sara kom i onsdags kväll & då spelade vi kort & gick till sängs vid tolvtiden, dock var d svårt att sova för ja har vänt om på dygnet ett par timmar, men ja somnade efter en stund.
torsdagen vaknade vi elva, gick upp & åt frukost, spelade kort, gick ut för att fota lite grann, sen middag & på kvällen spelade vi kort me linda, sara, erika, denise, lissan, johan & niklas.
fredagen promenerade vi till ica tallen i kylan, malin blev fäld av sara & malin planerade en onskefull plan, sara gick för snabbt så planen gick inte att uppfylla. när vi kom hem kollade vi på tv, läste, spelade gh & kan ni gissa vad?! vi spelade kort.
på lördagen kom tobbe & hämtade mig, sara & malin kl halv nio och vi tuffade till tierp för att käka frukost me mormor, morfar, mia, tobbe & oss själva, pågrund av att sara & tobbe skulle ta bilen & ronja för att åka hem till umeå medans ja, mia & malin skulle brassa vidare me fem över tio tåget till uppsala för att gå runt & shoppa, fika & utnyttja sista tiden vi hade tillsammans innan dom skulle åka till sthlm för att sova hos johan(malin&saras bror) & sedan vidare till umeå på söndagen me nattåg.
köpte ett par grymt fräna byxor för 100kr på monki, en najs tröja/tunika för 60kr från monki, två pack gråa tjock sockar för 79,50kr från hm & en topp för 20kr från weekday som ja ska sova i.



denna underbara låt får beskriva dessa dagar.


bilderna ja knäppte me malin kommer i ett annat inlägg.
pusshejs, felicia näsbom.

Kommentarer

Jeah, nu ska det krylla in kommentarer precis här:

Ditt egna namn/smeeknamn:
Ska jag finnas här för alltid?!

Din msn, g-mail elr någon annan e-postadress:

Namnet på din blogg:

Så här tycker jag:

Trackback
RSS 2.0