plugg!

tjaaaaba!

söndags kvällen blev spenderade me cilla  madde. först åkte vi hem till madde för att fika lite, sen drog vi vidare hem till niklas för att bara störa när han & smulan åt. :) sen åkte vi till ublixbo för att fota lite och där var urrel & jonna, fiskning. haha, dom tävlade om vilken som fick mest fiskar, medans jonna inte ens hade börjat fiska hade urrel reda fått upp 3 små fiskar så ja tror att urrel blev vinnaren. gratzz! sen åkte ja & cilla hem till cilla för att sova.
måndagen var d skola först sen vart d hem och plugga som en toook! skrev klart författaruppgiften, bokrecensionen och sen började ja på hk-uppgiften. sen käkade ja och efter d tänkte ja ta en 5-min paus så ja la mig ner i soffan. självklart så trött som ja var somnade ja och blev väckt kl halv 11 av mamma som frågar om ja skulle sova på soffan så då gick ja upp och la mig i syrrans säng.
idaag har vi haft kortdag igen, skönt! första timmen hade vi so och då pratade vi om vad vi skulle sjuga på skolavslutningen och d blev idas sommarvisa, johanna ska rappa den och vi andra ska sjunga bakom lite fint. :) sen på tyskan körde vi 4 i soffan hela lektionen och på musiken spelade vi gitarr. när ja kom hem satt ja mig vid datan för att skriva på hk-uppgiften men ja hamnade här vid bloggen ist. tänkte ta och gör ett test så d drar ut på tiden lite, sen måste ja göra klart hk-uppgiften & novellen. för allt ska vara inlämnat på torsdag för då sätts betygen.

Skriv det första du tänker på!

Grön: fotboll

Sockervadd: marknad
USA:
flottig mat
Picasso: cool tavla
Krulligt: får
Frukt: nyttigt
Alkohol: öl

Pyssel: krångligt
Skräckfilm:
fyfan
Betty Boop: en docka me röd klänning & svart konstigt hår.
Kusin:
malin
Paris Hilton: en spinkig bortskämt blodin!
Dricka: fanta

Jesus: kors
Doft: blommor
Julen: snö
Vass: svärd

Varmt: utomland
Medeltiden:
sten
Pizza: hawaii
Döden: kyrkogård
Blod: rött
Skönt: ett varmt bad me bra musik elr sola

Gott: fika

Bröllop: tårta

Kärlek: kille

Mardröm: skönt

Djurpark: getter
Härligt: sommarn
Vinter: slalom skidor

Läskigt: döden

pusshejs!


Kommentarer

Jeah, nu ska det krylla in kommentarer precis här:

Ditt egna namn/smeeknamn:
Ska jag finnas här för alltid?!

Din msn, g-mail elr någon annan e-postadress:

Namnet på din blogg:

Så här tycker jag:

Trackback
RSS 2.0