malinmalinmalin!

tjooohej!
malin kom itorsdags och drog hem idag, tråkigt att hon har åkt men d har vart apkul att ha henne hääär!
itorsdags var d konfa sen hem till morfar & mormor för att träffa malin, cilla hängde på. vi spelade plump, käkade mums och drack påskmust. sen kom mamma och vi åkte hem och käkade sen gick vi ut och fotade lite grann, gick hem till madde och hämtade oc-filmerna och sen begravde vi en suuper stoor råtta. efter en stund gick vi hem och spelade plump me erik & dennis. sen blev d ett avsnitt av oc och sova.


ifredags
hänge malin me till skolan, d var najs. jumpan var superkul, lina & jossan hade stepping. när vi kom hem gjorde vi fruktsallad, gick ut och satt oss i den varma solen och sen fottade vi. efter d gick vi in och gjorde mat, schnitzel & rösti. sen klädde ja på mig inför matchen mot töff. gick ju inte alls bra i början men d gick väl ändå ganska bra, gjorde ett mål faktiskt och vi vann me 5-0. :D sen när vi kom hem kollade vi på oc, slappade och sov.



ilördags
vaknade vi vid 9, kollade ett avsnitt på oc sen gick vi ner och käkade frukost. sen drog vi in till uppsala och där köpte ja en sk8board för 804kr när ja hade 806 på kortet. ^^ sen gick vi ner till rampen, malin körde lite i rampen dåra, men d gorde då inte ja. körde på me lite street ja. :p sen knäppte ja kort på malin och andra snygga killar. x)) när vi hade kört lite drog vi oss tillbaks till bussen som gick precis när vi satt oss i den, taaajjjjming! (y) när vi kom till månkarbo bestämde vi oss för att sk8a hem på östervålavägen, när ja står på bräda kollar ja bak om d kommer en bil, självklart kommer d en 500m bort. ja ramlar, tappar luften och skrapar upp knät, inte bra. när vi kom hem övade vi på trix på gräset sen käkade vi, kollade på robinson och sov.


idag
vaknade vi kl10, kollade på oc, käkade frukort, övade på sk8trix på gräset och sen tog ja farväl av malin för ja skulle på match som inte gick så bra.. vann me 3-2 mot söderfors, bra tjejer! aja, blev fäld så ja skrapade upp knäna. d högra knät är bara ett litet skrubbsår men d venstra knät är bra mycket större och gör superont! menmen, så äre me världensbästasport FOTBOLL! :D efter matcen fick ja på mig ett *plåster* och när ja kom hem skölde mamma av såret. resten av dagen har ja slappat framför tv:n, käkat och suttit här. nu ska ja nog gå ner och kolla på tv och sova.

tror att jag ska börja me skämt nu igen, fast denna gång skriver ja bara ett i veckan. så d får heta veckans skämt. :p

veckans skämt;
Vad har judar och däck gemensamt?
Båda skriker när man gasar!
pusshejs!(;

Kommentarer
Postat av: Anonym

cool blogg!

2009-04-19 @ 22:36:34
Postat av: mjoooos

jäää! längtar tillbaka redan!

har du sett bilderna på min blogg?



btw. hahah, bilden på oss vid skjulet. haha!

min min var hmhml... inte bra.

2009-04-22 @ 17:05:15
URL: http://malinnasbom.blogg.se/

Jeah, nu ska det krylla in kommentarer precis här:

Ditt egna namn/smeeknamn:
Ska jag finnas här för alltid?!

Din msn, g-mail elr någon annan e-postadress:

Namnet på din blogg:

Så här tycker jag:

Trackback
RSS 2.0